کد خبر : 4160
تاریخ انتشار: چهارشنبه 18 فروردین 1400 13:29
خبر دریافتی
اجتماعی
ادامه روند افزایش ابتلا به کرونا در جنوب غرب خوزستان
رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان، آخرین وضعیت بیماری کرونا در جنوب غرب خوزستان را تشریح کرد.

پایگاه خبری-تحلیلی شرجی پرس | شکراله سلمان زاده؛ رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهرستان آبادان، در تشریح آخرین وضعیت بیماری کرونا در جنوب غرب خوزستان اظهار کرد: در ۲۴ ساعت گذشته از ۴۳۷ نمونه گرفته شده ۲۲۷ مورد جدید مثبت در حوزه این دانشکده به ثبت رسیده است که به تفکیک ۹۱ نفر مربوط به آبادان، ۱۰۱ نفر از خرمشهر و در شادگان ۳۵ مورد مثبت قطعی ابتلا به کووید-۱۹ گزارش شده است.
وی ادامه داد: از این ۲۲۷ مورد مثبت جدید ۱۹۳ نفر به صورت سرپایی هستند (آبادان ۶۹ نفر، خرمشهر ۹۳ نفر و شادگان ۳۱ نفر) که تحت مداوا قرار گرفته و راهی منازل خود شدند تا در قرنطینه قرار گیرند.
رییس دانشکده علوم پزشکی آبادان تصریح کرد: طی روز گذشته نیز ۴۲ نفر بستری و ۴۵ نفر نیز بهبود و از بیمارستان ترخیص شده اند.
وی با بیان اینکه در حال حاضر کل موارد مثبت بستری در بیمارستان ۲۶۴ نفر است؛ یادآور شد: متأسفانه از دیروز تا امروز ۴ مورد فوتی در آبادان به ثبت رسیده است.
بازدید : 24547