کد خبر : 5193
تاریخ انتشار: پنج شنبه 12 مرداد 1402 13:14
خبر دریافتی
اجتماعی
امیدیه و آبادان، گرمترین شهرهای جهان
بر اساس اعلام سازمان هواشناسی جهانی، در ۲۴ ساعت گذشته امیدیه و آبادان به ترتیب گرمترین شهرهای جهان بودند.

به گزارش شرجی پرس ، بر اساس اعلام سازمان هواشناسی جهانی، در ۲۴ ساعت گذشته امیدیه و آبادان به ترتیب گرمترین شهرهای جهان بودند.
بر اساس این گزارش امیدیه با ۵۱.۸ درجه سانتی گراد، آبادان با ۵۱.۳، دزفول با ۵۰.۸ درجه سانتی گراد و اهواز با ۵۰.۲ درجه سانتی گراد اولین، دومین، چهارمین و پنجمین شهرهای گرم جهان در شبانه روز گذشته بودند.
باتوجه به هشدارهای هواشناسی و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با موافقت هیات دولت روزهای چهارشنبه و پنجشنبه به دلیل محافظت از سلامت مردم در مقابل گرمازدگی تعطیل اعلام شد.
هواشناسی خوزستان نیز در هفته جاری دماهای ۴۹ درجه و بالاتر را برای شهرهای این استان پیش بینی کرده بود.
منبع : خبرگزاری فارس
بازدید : 184