انحراف افکار عمومی با کلیدواژه «پارک بازسازی»
شرجی پرس | در چند ماه گذشته و به واسطه کنشهایی که از سوی مطالبهگران و اهالی رسانه صورت پذیرفت، پارک بازسازی آبادان و به تاراج رفتن اموال آن در مرکز توجهات قرار گرفت، توجهی که هیچگاه هم به مرحله بررسی و اقدامی اساسی از سوی مسئولان نرسید.
شاید برای چنین مدیران ناکارآمدی مصلحت چنین باشد که توجهات به موضوعی معطوف شود که اساساً نه اقبال عمومی برای پرداختن به آن وجود دارد، نه ردیف بودجهای برای آن تعیین میشود و نه اصلاً نیاز روز جامعه است که بخواهد یک دستگاه را از وظایف اصلی خود دور ساخته و به احیای مکانی بپردازد که خیل بزرگی از جامعه را نمیتواند پوشش دهد و ساختن دوباره آن در نهایت بتواند چند مطالبهگر را به سر منزل مقصود برساند.
تمام داستانهایی که برای پارک بازسازی آبادان سر هم شد، نوعی مطالبهگری معکوس است که توجه افکار عمومی را به سمت دیگری منحرف ساخته و تمرکز شهروندان را از سایر فجایع شهری، عمرانی و زیرساختی بر هم زده است.
در حالی که شهرداری آبادان بارها و تحت عناوین مختلف، مراسمهای افتتاحیهای برای برچیدن معضلات کوی ذوالفقاری برگزار کرده، اما هیچگاه این پروژهها به نیمی از اهداف خود هم نرسیده، این منطقه در آستانه فصل باران باز هم در معرض فجایع دیگری قرار دارد و سایر مناطق نیز از چنین معضلاتی رنج میبرند، اما هیچ مطالبهگری به این موضوع توجه ندارد که بیش از نیمی از مردم آبادان، در آینده نه چندان دور با چنین معضلی مواجه خواهند بود.
کانالهای آبهای سطحی در سطح این شهر همچنان محیای پذیرایی از باران رحمت الهی نیستند و خیلی زود مسئولان از این حجم از ناکارآمدی خود، غافلگیر خواهند شد.
خیابانهای آبادان مرکزی و نواحی پیرامونی و تازه تأسیس، مثل امیرآباد، مهر، فرهنگیان، مسکن مهر و .. فاقد آسفالت مناسب هستند و روزانه آسیبهای فراوانی به جان و مال مردم وارد میآورد، اما حواسها به حیف میل اموال عمومی در پارک بازسازی است.
مشخص نیست هدف از معطوف ساختن توجهات به پارک بازسازی آبادان چیست وقتی این مکان کاربری برای عموم ندارد و اگر هم داشته باشد به واسطه قرار گرفتن در نقطهای که برای شهروندان مرکزیت ندارد، نباید انتظار فراگیر بودن آن را داشت.
آری مردم آبادان به چنین فضای آرامی با دارا بودن امکانات فرهنگی در احاطه آب نیاز دارند، اما ترجیح میدهند در جایی که به این خواسته خود برسند، که دست کم از امنیت کافی برخودار باشند، به عنوان مثال، در دریاچه بریم هیچکدام از ظرفیتهای موجود در پارک بازسازی وجود ندارد، اما با اقبال عمومی بیشتری مواجه است، چرا که برای مراجعهکنندگان مکان پارک خودرو تعبیه شده و در احاطه منازل مسکونی نیست، همچنین از خطر برخورد با اعمال بزه مصون است!
پارک بازسازی تنها مکانی نیست که اموال عمومی در آن به تاراج میرود و یا حیف و میل میشود، نقاط بسیاری در شهر آبادان وجود دارد که با صرف هزینههای بسیار ایجاد شد و سپس بدون هیچ استفادهای از بین رفتن که نمونه آن، احداث دو پارک بانوان در حد فاصل بلوار معلم و بوارده جنوبی و شمالی است، اما کمتر مطالبهگری به آن پرداخت و کمتر رسانهای آن را در بوق کرنا کرد.
تمام مواردی که در فوق به آن اشاره شد، متولی مشخصی دارند و برای احقاق حقوق مردم میتوان مطالبهگری اثربخشتری را صورت داد، پس چرا تمام توجهات و انرژی خود را پای مطالبهگری در خصوص مکانی میگذارید، که نه متولی مشخصی دارد و اصلا متولیان آن دیگر وجود دارند که بخواهید از آنها مطالبهگری کنید، پس لطفا آدرس غلط به مردم ندهید و برای اعلام حضور کردن، به دیگر مشکلات شهر آبادان بپردازید!
انتهای خبر/
خبرنگار : دانیال پارساراد
http://sharjipress.ir/c/4942