در صورت اثبات تخلفات؛ پیگیر ابطال انتخابات شورای شهر آبادان هستم

شرجی پرس | سید مجتبی محفوظی نماینده مردم آبادان در مجلس شورای اسلامی، ضمن قدردانی از حضور چشمگیر ملت ایران در انتخابات، در گفتوگو با شرجی پرس بیان کرد: ملت تمام انچیزی را که باید انجام می داد را انجام داد و نوبت مسئولان است که وفاداری خود را به مردم اثبات کنند.
وی ادامه داد: در آبادان آمار مشارکت نسبت به انتخابات قبل، افزایش چشمگیری داشته است و جای شکر آن باقی است.
نماینده مردم آبادان در مجلس، با اشاره به تخلفات احتمالی صورت گرفته در فرآیند رأی گیری، تصریح کرد: متأسفانه در روز گذشته خرید و فروش رأی در سطح شهرستان و اطراف شعب اخذ رأی افسارگسیخته بود و مقادیر بالایی خرید و فروش رأی صورت گرفته است و در صورت مشاهده رتبه صعودی توسط نامزدهای که مشمول این تخلفات بوده و بیشترین آمار خرید رأی را داشتهاند، مجبور میشویم که انتخابات شورای شهر آبادان باطل کنیم.
محفوظی یادآور شد: میزان رأی ملت است نه خرید آرا، با اتفاقاتی که در شهر آبادان رخ داده است، میزان پول اسپانسرهای انتخاباتی است، میزان زر و زور است و این خلاف قانون و منویات معمار کبیر انقلاب مبنی بر میزان رأی ملت است خواهد بود.
وی خاطرنشان کرد: اتفاقی که در شهرستان آبادان رخ داده است، اگر تداوم یابد، گام به سمت ابطال انتخابات خواهم برداشت، انتخاباتی که سرنوشت آن با پول تعیین شود، انتخابات نیست.
انتهای خبر/