نگاهی به برنامه ۹۰ روزه شهردار آبادان | وعدههای «ضربتی» حمیدپور محقق شد؟

شرجی پرس | روزی که حسین حمیدپور برای ارائه برنامه به ساختمان شورای شهر آبادان مراجعه کرد، علاوه بر برنامههای بلندمدت، از اقداماتی پرده برداشت که نام آن را برنامه ضربتی ۹۰ روزه برای برچیدن معضلات سطحی شهر آبادان گذاشته بود.
گرچه مفاد این برنامه در تصمیم ۵ عضو شورای شهر آبادان برای انتخاب وی تأثیر بسزایی نداشت و دیگر مسائل باعث شد تا حمیدپور برای بار دوم به عنوان شهردار آبادان انتخاب شود، اما شرجی پرس به عنوان یک رسانه، نمیتواند چشم بر وعدههایی ببند که از زبان مسئولان به آگاهی مردم رسانده و قطعا شهروندان و مخاطبان نیز در انتظار تحقق و تأثیر آن هستند.
حسین حمیدپور در بولتنی که به عنوان برنامه پیشنهادی برای مدیریت شهر و شهرداری آبادان به اعضای شورای اسلامی ایران شهر ارائه کرده بود، سلسله مواردی را به عنوان طرح کوتاه مدت و ضربتی با ۱۶ ماده تبیین ساخته بود که به سبب آن، شهرداری تحت مدیریت وی باید در طی ۹۰ روز، ۱۶ چالش اصلی و سطحی شهر آبادان را برطرف و یا تحت پیگرد قرار دهد.
بر اساس این برنامه ۱۶ مادهای، حسین حمیدپور و شهرداری تحت امر او، باید در مدت ۹۰ روز نسبت به رفع معضل زباله در نقاط بحرانی شهر بهوسیله تقویت ناوگان خدمات شهری و جمع آوری منظم زباله اهتمام ورزد.
در بند ۲ این برنامه، آمده است که معضل درب منهول فاصلاب با همکاری اداره آبفا رفع خواهد شد.
شهردار آبادان در بند سوم، خبر از لایروی مجاری آبهای سطحی خصوصا در نقاط بحرانی و خروجی سیستم کانالها به سمت رودخانه داده بود.
حمیدپور در بند چهارم این برنامه 90 روزه از روکش آسفالت و لکهگیری گرههای اصلی شبکه معابر سطح شهر آبادان سخن گفته بود.
شهردار آبادان در بند پنجم برنامه ضربتی خود، به اصلاح هندسی گرههای اصلی شبکه معابر سطح شهر اشاره کرده بود.
حسین حمیدپور در بند ششم این طرح، نسبت به ساماندهی و بهسازی فصای سبز موجود که در برخی نقاط به دلیل عدم رسیدگی از بین رفته است، و استمرار این عملیات طی یک برنامه مدون را از دغدغههای ۹۰ روز ابتدایی مسئولیت خود قلمداد کرده بود.
وی در بند هفتم این برنامه، از راهاندازی بانک اطلاعات املاک شهرداری آبادان به عنوان منبع درآمد پایدار شهرداری خبر داده بود.
شهردار آبادان در بند هشتم، به احیا و ارتقای کیفی سامانه ۱۳۷ اشاره کرده بود.
حمیدپور در بند نهم، از ایجاد و ساماندهی بانک اطلاعات نیروی انسانی شهرداری و استقرار در سامانه شفافیت شهرداری آبادان سخن گفته بود.
بند دهم این برنامه شهردار آبادان، به بهسازی و احیای ایستگاههای اتوبوس آسیبدیده دارای اولویت اشاره داشت.
حمیدپور در بند یازدهم برنامه خود، از تعمیر ناوگان و حداکثرسازی بهرهوری از ناوگان حمل و نقل عمومی خبر داده بود.
شهردار آبادان در بند دوازدهم این طرح، تشکیل کمیسیون معماری و شهرسازی با مشارکت شورای اسلامی شهر آبادان را از دیگر اقدامات خود در طی ۹۰ روز بر شمرده بود.
بند سیزدهم این برنامه، به همکاری و مشارکت با اداره آموزش و پرورش شهرستان، جهت آمادگی مدارس برای شروع سال تحصیلی اشاره داشت.
حمیدپور در بند چهاردهم، از نخالهبرداری از سطح شهر آبادان با بکارگیری بخش خصوصی در این حوزه سخنوری کرده بود.
وی در بند پانزدهم، نسبت به شناسایی و بهسازی و زیباسازی جدارههای شهری در نقاط مهم و استراتژیک شهر آبادان خود را دغدغهمند معرفی ساخته بود.
شهردار آبادان در آخرین بند از وعده ۹۰ روزه خود، از بازسازی و احیای سرویسهای بهداشتی عمومی واقع در نقاط پر تردد شهر خبر داده بود.
به گزارش شرجی پرس، ضمن اینکه شهرداری آبادان باید در خصوص میزان تحقق وعدههای ۹۰ روزه شهردار آبادان گزارش کامل جامع و مستند به مردم ارائه دهد، نباید از نقش شورای شهر آبادان در کوتاهی از بازخواست انتخاب خود و توضیح در خصوص اقداماتی که آن را طرح ضربتی نامیده بود، چشمپوشی کرد.
نقش رسانهها در کوتاهی از دفاع از حقوق شهروندان نیز کمتر از اهمال شهرداری و کوتاهی شورای شهر نیست و ایشان نیز باید در راستای صیانت از حقوق عامه مردم و وضعیت بغرنج خدمات شهری در آبادان، قلمفرسایی میکردند که معالاسف بنا به دلایلی نامعلوم این اتفاق رخ نداد.
انتهای خبر/